Subject Matter
Issuer concentration
Question
Article 52(1)(b) of the UCITS Directive requires a UCITS not to invest more than 20% of its assets in deposits made with the same body. Does the term “body” referred to in the aforementioned article mean “credit institution” as mentioned in Article 50(1)(f) of the UCITS Directive or does it include also any other counterparty which is not a credit institution?
Level 1 Regulation
Undertakings for Collective Investment in Transferable Securities Directive (UCITS) Directive 2009/65/EC