Subject Matter
Exemption from CSDR
Question
Do the applicants to the DLT SS/DLT TSS status need to apply for the exemption from the application of Article 40 of CSDR, as set out in Article 5(8) of DLTR, whenever they use tokenised money, independently of whether it is central bank tokenised money or commercial bank tokenised money?
Level 1 Regulation
Regulation (EU) 2022/858 - DLT Pilot Regime Regulation (DLTR)