Subject Matter
Performance fees
Question
Question 2 [last update 30 March 2021]: Paragraphs 40 and 41 of the Guidelines on
performance fees recommend that the length of the performance reference period (if this is
shorter than the whole life of the fund) should be set equal to at least 5 years. How should the
performance reference period be set for the first time in light of the application date of the
guidelines?
performance fees recommend that the length of the performance reference period (if this is
shorter than the whole life of the fund) should be set equal to at least 5 years. How should the
performance reference period be set for the first time in light of the application date of the
guidelines?
Level 1 Regulation
Alternative Investment Fund Managers Directive (AIFMD) Directive 2011/61/EU