Subject Matter
Notification of UCITS and UCITS management companies; exchange of information between competent authorities
Question
Should all the documents referred in to Article 93(2) of Directive 2009/65/EC be transmitted when UCITS send updates of documents to the competent authorities of the host Member States pursuant to Article 32(2) of Directive 2010/42/EU?
Level 1 Regulation
Undertakings for Collective Investment in Transferable Securities Directive (UCITS) Directive 2009/65/EC