Subject Matter
Change of beneficial ownership
Question
Should changes in the beneficial ownership on a client account (irrespective of how this is done from a technical perspective) be reported under Article 9 of CSDR?
Level 1 Regulation
Central Securities Depositories Regulation (CSDR) Regulation (EU) No 909/2014- PTR- CSDR