Subject Matter
General provisions
Question
Can a MiFID firm benefiting of the exemption set out in Article 3(i) of PSD2 and authorised under the ECSPR perform payment services under Article 10 of the ECSPR in relation to its activities as Crowdfunding Service Provider (CSP) using such exemption?
Level 1 Regulation
Regulation 2020/1503 - European crowdfunding service providers for business