Subject Matter
Issuer concentration
Question
Where a UCITS has a hedged share class in a different currency, should unrealised FX profits and losses be counted towards the NAV of the hedged share class and accordingly be taken into account when calculating the counterparty risk limit of Article 52(1) of the UCITS Directive?
Level 1 Regulation
Undertakings for Collective Investment in Transferable Securities Directive (UCITS) Directive 2009/65/EC