Subject Matter
Pre-marketing by registered AIFMs
Question
Are registered AIFMs referred to in Article 3(2) of the AIFMD, which do not qualify as EuSEF manager or EuVECA manager, subject to the obligation to notify pre-marketing pursuant to Article 30a(1) of the AIFMD?
Level 1 Regulation
Alternative Investment Fund Managers Directive (AIFMD) Directive 2011/61/EU