Subject Matter
Management of pension schemes by UCITS management companies
Question
Pursuant to Article 6(2) of the UCITS Directive, are UCITS management companies allowed to manage pension schemes under Directive (EU) 2016/2341?
Level 1 Regulation
Undertakings for Collective Investment in Transferable Securities Directive (UCITS) Directive 2009/65/EC