Subject Matter
Scope of the word "shares" in certain exemptions from the obligation to publish a prospectus in Articles 1(4), 1(5) and 1(6) of the Prospectus Regulation.
Question
What is the meaning of the term "shares" in Articles 1(4), 1(5) and 1(6) of the Prospectus Regulation? More specifically, does this term include depository receipts for shares issued with the cooperation of the issuer of the underlying shares?
Level 1 Regulation
Prospectus Regulation 2017/1129