Subject Matter
Future incorporation by reference of financial information, which will be permitted once Article 19 PR is amended by the Listing Act
Question
Where shall the issuer incorporate by reference new annual or interim financial information in the case of a base prospectus drawn up as separate documents or in the case of a standalone tripartite prospectus? For how long this information may be incorporated by reference?
Level 1 Regulation
Prospectus Regulation 2017/1129