Subject Matter
Concept of underlying - reverse convertible bonds and reverse convertible notes
Question
Does the concept of an underlying for the purposes of Article 26(2)(b) of MiFIR extend to convertible bonds, reverse convertible bonds and reverse convertible notes?
Level 1 Regulation
Markets in Financial Instruments Regulation (MiFIR) Regulation (EU) No 600/2014- MDP