Subject Matter
Past performance - KIID
Question
Does the overall requirement for the UCITS KIID to be ‘fair, clear and not misleading’ under Article 3(2) mean that performance disclosed in the KIID regarding a benchmark index should be consistent with performance disclosure in other investor communications, including marketing?
Level 1 Regulation
Undertakings for Collective Investment in Transferable Securities Directive (UCITS) Directive 2009/65/EC