Subject Matter
Disclosure of the benchmark index in the objectives and investment policies - UCITS KIID
Question
Does Article 7(1)(d) of Commission Regulation (EU) No 583/2010 require a UCITS to provide a clear indication of whether it is actively or passively managed?
Level 1 Regulation
Undertakings for Collective Investment in Transferable Securities Directive (UCITS) Directive 2009/65/EC