Subject Matter
Registered AIFM and MICA
Question
Does article 60 paragraph 5 MICA apply to registered (sometimes referred to as sub-threshold) Alternative Investment Fund Managers referred to in Article 3(2) AIFMD (Directive 2011/61/EU) ?
Level 1 Regulation
MiCA