Subject Matter
Depositaries
Question
According to Article 89(1)(c) of Commission Delegated Regulation (EU) No 231/2013 as modified by Commission Delegated Regulation (EU) 2018/1618 and Article 13(1)(c) of Commission Delegated Regulation (EU) 2016/438 as modified by Commission Delegated Regulation (EU) 2018/1619 reconciliations are conducted as frequently as necessary between the depositary’s internal accounts and records and those of any third party to whom safekeeping has been delegated. What does this mean in case of use of a tri-party collateral manager, which is not the depositary?
Level 1 Regulation
Alternative Investment Fund Managers Directive (AIFMD) Directive 2011/61/EU