Subject Matter
Performance fees for feeder funds
Question
Can the manager of a feeder fund within the meaning of Article 58 of the UCITS Directive charge a performance fee?
Level 1 Regulation
Undertakings for Collective Investment in Transferable Securities Directive (UCITS) Directive 2009/65/EC