Subject Matter
Active Account Requirement
Question
Could counterparties that are subject to the active account requirements (i.e. to hold an active account, clear at least a representative number of trades in this active account and the subsequent reporting requirements) and that are part of a group subject to consolidated supervision in the Union, outsource these obligations to another entity of the group?
Level 1 Regulation
Regulation 648/2012 - OTC derivatives, central counterparties and trade repositories (EMIR) - CCPs