Subject Matter
Prospectus exemption
Question
Is the exemption referred to in Article 1(5), point (ba), of Regulation (EU) 2017/1129 (the Prospectus Regulation) applicable in the case of a reverse acquisition within the meaning of paragraph B19 of IFRS 3, Business Combinations, adopted by Commission Regulation (EC) No 1126/2008?
Level 1 Regulation
Prospectus Regulation 2017/1129