Subject Matter
Market making in securitised derivatives
Question
Are there technical circumstances related to securitised derivatives under which it can be considered that a market maker posting one-way quotes is considered to meet the obligations on market making agreements set out in Article 2 of RTS 8?
Level 1 Regulation
Markets in Financial Instruments Directive II (MiFID II) Directive 2014/65/EU- Secondary Markets