Subject Matter
Quoting obligation for SIs in non-equity financial instruments
Question
Does a systematic internaliser in non-equity financial instruments comply with its obligations under Article 18 of MiFIR by clarifying publicly that, for certain financial instruments, it will never agree to provide a quote when prompted to do so by a client?
Level 1 Regulation
Markets in Financial Instruments Regulation (MiFIR) Regulation (EU) No 600/2014- Secondary Markets