Subject Matter
The requirement to “remain publicly available”; TD Art 4, 5 and 6
Question
From what date should an issuer apply the 10 year period requirements for the information to remain publicly available under Articles 4(1), 5(1) and 6 of the TD?
Level 1 Regulation
Transparency Directive (TD) Directive 2004/109/EC