Subject Matter
Data disaggregation
Question
Article 1 of RTS 14 states that market operators and investment firms operating a trading venue shall provide disaggregated data “on request”. Who would be entitled to make such requests? What constitutes a request in this context? How quickly do market operators and investment firms operating a trading venue need to respond to a request for unbundled data?
Level 1 Regulation
Markets in Financial Instruments Regulation (MiFIR) Regulation (EU) No 600/2014- Secondary Markets