Subject Matter
Partial execution of LIS orders (Article 9(1)(a) of MiFIR) and orders above SSTI
Question
Do the waivers under Article 9(1)(a) of MiFIR in respect of Large in Scale (LIS) orders persist during the life of that particular order regardless of any partial execution?
Level 1 Regulation
Markets in Financial Instruments Regulation (MiFIR) Regulation (EU) No 600/2014- Secondary Markets