Subject Matter
Control access to the fee and other information by trading venue
Question
Can a trading venue control access to the fee and other information required to be published by Article 4 of RTS 10?
Level 1 Regulation
Markets in Financial Instruments Directive II (MiFID II) Directive 2014/65/EU- Secondary Markets