Subject Matter
Financial measures calculated using exclusively figures stemming from financial statements; Paragraphs 4, 17 to 19 of the APMs Guidelines.
Question
Do the APMs Guidelines apply to financial measures such as financial ratios calculated using exclusively figures directly stemming from financial statements?
Level 1 Regulation
Transparency Directive (TD) Directive 2004/109/EC