Subject Matter
Position reporting
Question
By when do positions have to be reported under Articles 58(1)(b) and 58(2) of MIFID II?
Level 1 Regulation
Markets in Financial Instruments Directive II (MiFID II) Directive 2014/65/EU- Secondary Markets