Subject Matter
Post-sale reporting
Question
When reporting to clients information required under Articles 62(1) and 62(2) of the MiFID II Delegated Regulation, can firms agree with clients to assess the depreciation of the overall value of the client’s portfolio, or of leveraged financial instruments or contingent liability transactions included in a client’s account, on a threshold higher than the “10% and thereafter at multiples of 10%”?
Level 1 Regulation
Markets in Financial Instruments Directive II (MiFID II) Directive 2014/65/EU- Investor Protection and Intermediaries