Subject Matter
Software companies
Question
How can DORA Article 28 be applied on software companies when the financial entity purchases off-the-shelf software licenses? If the off-the-shelf software supports critical or important function, should the DORA Article 28 (8) be applied?
Level 1 Regulation
Regulation (EU) 2022/2554 - The Digital Operational Resilience Act (DORA)