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Q1. Do you agree with ESMA’s proposal to clarify that SIs’ quotes would only reflect prevailing market conditions where the price levels could be traded on a trading venue at the time of publication?
<ESMA_QUESTION_RTS1_AMND_1>

We absolutely agree with ESMA´s proposal for a same level playing field regarding Tick-Size-Regimes for SIs and trading venues. As of today there is a massive competitve disadvantage for trading venues having to use the ESMA-Tick-Sizes, while SIs are not in a Tick-Size regime at all. Therefore we would appreciate a clarification in this matter also in in Art. 2 of RTS 11.
<ESMA_QUESTION_RTS1_AMND_1>

Q2. Do you agree with the drafting amendment described above?
<ESMA_QUESTION_RTS1_AMND_2>

TYPE YOUR TEXT HERE

<ESMA_QUESTION_RTS1_AMND_2>


