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Securitisation Regulation (EU) 2017/2402

Level 2 Regulation
RTS specifying the information to be provided in accordance with the STS notification
requirements and associated ANNEXES

Topic
STS Securitisations

Additional Legal Reference
Article 22 / paragraph 5

Subject Matter



For self-securitization transactions, is it mandatory to produce the information required by
article 7, paragraph 1, first subparagraph, letter a)?

Question
Self-securitization transactions mean a transaction in which the subscriber of the ABS
securities or investor is the Originator himself.
In such cases, is it still mandatory to produce the report of the information provided for in
Article 7, paragraph 1, first paragraph, letter a)?


