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European Long-Term Investment Funds Regulation (ELTIF) Regulation (EU) 2015/760

Topic
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Question
May an ELTIF define a minimum period before which the shares cannot benefit from
distributions of the ELTIF?

May the setting of a minimum holding period during which investors cannot benefit from the
distributions of the ELTIF be considered as a “fee" or a “cost”, as per the requirements of



Article 25 of the ELTIF Regulation?


