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Question

Pursuant to Article 23(4) point (d) of the ELTIF Regulation, shall the ELTIF disclose in its
rules or instruments of incorporation a minimum (and not only a maximum, as per the
requirements of Article 18(2) point d) of the ELTIF Regulation) percentage of liquid assets
referred to in article 9(1) point (b) to be used for redemption requests?




