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Question
Should it be understood from the requirements of Article 10(1) point (d) of the ELTIF
Regulation that investing in non-EU AIFs is not compatible with the requirements of the
ELTIF regulation?

Do underlying investment funds referred to in Article 10(1) point (d) of the ELTIF Regulation



(ELTIFs, EuVECAs, EuSEFs, UCITS and EU AIFs managed by EU AIFMs) have to be
invested only in “in eligible investments as referred to in Article 9(1) and (2)”? If not, how to
interpret the abovementioned requirement according to which the underlying funds in which
the ELTIF has invested must be invested “in eligible investments as referred to in Article 9(1)
and (2)”?


