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Additional Information

Level 1 Regulation
European Long-Term Investment Funds Regulation (ELTIF) Regulation (EU) 2015/760

Topic
ELTIF

Subject Matter
Indirect investment

Question

Are the assets and the cash borrowing position of the “intermediary entities”, as referred to in
recital 12 of the ELTIF Regulation, included when calculating the investment limit and the
other limits laid down in Article 13 and Article 16(1) of the ELTIF Regulation?




