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Question

We have service providers (Market Axess), who classify themselves as DORA-relevant
because they offer regulated financial services (ARM and APA). However, they do not see
themselves obligated to make contractual adjustments according to Article 30. This is
because "financial services" would not fall under the definition of "ICT service" as per Article
3(21) of DORA. Additionally, this requirement would only apply to non-regulated companies.




Is this understanding correct?




