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Transparency of net short positions

Subject Matter
Trading days to use for the notifications or disclosures

Question
Which trading days should be used for the purpose of the timetable for making a notification
or disclosure?
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Original language

[ESMA70-145-408 SSR Q&A, Q&A 5.2]

The time specified in Article 9(2) of the Regulation for the notification (i.e. not later than

15:30h of the following trading day) is the one of the Member State of the relevant competent

authority (RCA) for the purpose of notification. By analogy, it is assumed that the trading days

would be the one of the Member State of the RCA for the purpose of the notification.


