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Question
Do financial measures originally defined or specified in the applicable financial reporting
framework and adjusted with the aim of isolating the effect of foreign currency on these
measures qualify as APMs?
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[ESMA32-51-370 APM Q12]

Yes. Any adjustments to a financial measure defined or specified in the applicable financial

reporting framework transform that measure in an APM in accordance with paragraph 17 of

the APM Guidelines.


