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Question
How should a firm fulfil the obligation under Article 62 if a firm’s reporting period commences
after the introduction of MiFID 2 on 3 January 2018?
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Article 62 MiFID II Delegated Regulation requires firms to value portfolios on a daily basis.

Firms should use the valuation undertaken under Article 62 on 3 January 2018 as the overall

value of the portfolio for the purposes of the reporting obligations in Article 62 until the

commencement of their first reporting period after 3 January 2018. 


