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Additional Information

Level 1 Regulation
Markets in Financial Instruments Directive II (MiFID II) Directive 2014/65/EU- Secondary
Markets

Topic
Access to CCPs and trading venues

Subject Matter
Trading venue and exemption

Question
In which cases should a trading venue apply for an exemption foreseen in Articles 36(5) or
Article 54(2) of MiFIR?
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16-10-2024

Original language

This question was deleted on 16/10/2024.


