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Question
Do the references to ‘market makers’ in MiFID II Article 2(1)(d)(i) and Article 2(1)(j) cover
those market makers as defined under MiFID II Article 4(1)(7) or those firms engaged in a
market making agreement according to Article 17(4) of MiFID II?
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The reference to market makers’ in MiFID II Article 2(1)(d)(i) and Article 2(1)(j) covers both

firms engaged in a market making agreement according to Article 17(4) of MiFID II and other

market makers covered by Article 4(1)(7) of MiFID II.


