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Additional Information

Level 1 Regulation
Markets in Financial Instruments Regulation (MiFIR) Regulation (EU) No 600/2014-
Secondary Markets

Topic
Pre-trade transparency waivers

Subject Matter
SSTI – calculation of indicative pre-trade prices

Question
What arrangements should trading venues put in place to ensure the proper calculation of
indicative pre-trade prices in relation to Article 8(4) of MiFIR?



ESMA Answer

16-10-2024

Original language

This question was deleted on 16/10/2024. 


