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Question
In respect of which contracts does ESMA expect to receive weekly reporting data from
trading venues under Article 58(7) of MIFID Il in conjunction with ITS 4 and 5?
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Original language

[ESMA 70-872942901-36 Commaodity derivatives Q&A, Q&A 4.16]

Submission of weekly reports to ESMA should be strictly limited to those contracts that fulfil
the conditions specified in Article 83 of Commission Delegated Regulation (EU) 2017/565 of
25 April 2016. This is to ensure that ESMA only publishes those reports it is authorised to
publish and that the ESMA publications give a consistent picture to stakeholders. Trading
venues can publish on their own webpages information in respect of additional contracts.



