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Question
Can position reporting pursuant to Article 58(2) be outsourced to another entity?
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Yes. Investment firms can delegate the reporting to third parties but shall remain responsible

for the reports. The investment firm has to comply with the relevant outsourcing requirements

specified in MiFID II.


