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Question
By when do positions have to be reported under Articles 58(1)(b) and 58(2) of MIFID II?
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[ESMA 70-872942901-36 Commodity derivatives Q&A, Q&A 4.8]

Trading venues and investment firms should report their positions to the respective NCA by

22:00 CET on T+1.


