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Question
Paragraph 558 of the Guidelines (p.289) clarifies that ‘TRs should update the TSR based on
the latest information for a given derivative as derived from the field ‘Event date’. Use case 4
in the Guidelines (p. 291) further illustrates that in the case of late reporting of historic events,
the relevant information should be updated in the TR’s database only until the Event date of
the subsequent event to avoid overwriting the information from more recent reports.



In this context, how should counterparties report historic corrections on outstanding
derivatives that were not yet upgraded after EMIR Refit go-live (and thus no Event Date was
previously reported for those derivatives)? How should trade repositories consider the
sequencing of submissions to determine the validity of historic corrections?


