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Question
The field entitled “Credit impaired obligor” refers to an STS requirement laid down in Article
20(11) of the Securitisation Regulation. Does this imply that this field is only applicable for
STS transactions, whereas for non-STS transactions ND5 can be entered?
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Original language

[ESMA 33-128-563 Securitisation Q&A, Q&A 5.3.29]

Yes. For all non-STS securitisations, these fields do not need to be reported and, instead,

ND5 may be entered. This includes the field “Defaulted Or Credit-Impaired Exposures At

Securitisation” (IVAL28) in Annex 11.


