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Question
Can the entity which is designated in accordance with Article 7(2) of the Securitisation
Regulation assume the sole responsibility for the information which it makes available in
accordance with Article 7(2) of the Securitisation Regulation?
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No. As set out in Article 7(1) of the Securitisation Regulation, the originator, sponsor and

SSPE of a securitisation remain jointly responsible for the information made available in

accordance with Article 7(2). For STS non-ABCP securitisations, as set out in Article 22(5) of

the Securitisation Regulation, only the originator and sponsor of the securitisation remain

jointly responsible.


