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Topic
Depositaries

Subject Matter
Delegation by a depositary to another legal entity belonging to the same group

Question
Where a depositary delegates some of its functions to another legal entity which belongs to
the same group, should this be considered a delegation for the purposes of the application of
the depositary delegation rules under Article 22a of the UCITS Directive?
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Original language

[ESMA 34-43-392 UCITS Q&A, section 10, Q&A 6]

Yes. Legal entities within the same group of a depositary should be considered ‘third parties’

for the purpose of the depositary delegation rules under Article 22a of the UCITS Directive.


