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Depositary tasks entrusted to third parties

Question
May depositaries entrust third parties with the performance of tasks that would give them the
ability to transfer assets belonging to UCITS?
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Original language

[ESMA 34-43-392 UCITS Q&A, section 10, Q&A 3]

Yes, where depositaries entrust tasks to third parties and give them the ability to transfer
assets belonging to UCITS without requiring the intervention of the depositary, these
arrangements are subject to the delegation requirements set out in Article 22a(2) of the
UCITS Directive.



